Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in'' Jorgensen blij na zege: ''Dat is waarom je voetbal speelt'' ''Hoe maakt niet uit, het belangrijkste is dat we het halen'' Dumfries woest: ''De tweede penalty vind ik belachelijk'' ''Dat is de gretigheid die je nodig hebt om doelpunten te maken''

''Als ik vertrek hoop ik minimaal twintig miljoen op te leveren''

( 0 reacties)
''Als ik vertrek hoop ik minimaal twintig miljoen op te leveren''

Orkun Kökçü lijkt inmiddels niet meer weg te denken uit de basiself van Feyenoord. De 18-jarige middenvelder werd in 2014 door de Rotterdamse club overgenomen van FC Groningen, maar het talent van Kökçü was niet het enige dat de doorslag gaf voor een overstap.

"De belangrijkste rol was voor mijn ouders weggelegd. Die hebben me altijd gesteund. Ze werden voor gek verklaard toen ze meegingen naar Groningen. We willen ze terugbetalen, maar we zijn nog lang niet klaar met het terugbetalen", vertelt hij in gesprek met Voetbalzone.

Kökçü heeft zijn doelen helder op een rijtje. "Het is geslaagd als ik een vaste basisspeler ben geworden, belangrijk ben geweest voor Feyenoord. Die zes wedstrijden in Europa zijn ook belangrijk, ook voor de ontwikkeling van Feyenoord en mij. Hopelijk kan ik meer doelpunten maken en assists leveren", luidt het vervolg.

Zijn transfers heeft hij ook al uitgestippeld. Eerst Duitsland, vervolgens Spanje om te pieken en afsluiten in Turkije. Daarbij hoopt Kökçü Feyenoord te helpen door een mooie transfersom in het laatje te brengen. "Als ik vertrek bij Feyenoord hoop ik minimaal twintig miljoen op te leveren", besluit hij. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›