Berghuis geeft toe: ''Het zit in je hoofd, het zal gek zijn'' 'Feyenoord heeft geen middenvelder op de bank tegen Fortuna Sittard' 'Feyenoord mist aanvaller in restant tegen Fortuna Sittard' ''Ik denk dat Advocaat nooit een nieuw contract gaat tekenen'' 'Feyenoord ziet in voormalig Eredivisie-speler alternatief voor Özyakup'

''Ik zet mijn geld op Karsdorp als rechtsachter bij het EK''

( 0 reacties)
''Ik zet mijn geld op Karsdorp als rechtsachter bij het EK''

Ronald Koeman heeft deze interlandperiode geen Feyenoord-spelers in de basiself neergezet. Paul Audenaerd, verslaggever namens VoetbalPrimeur, denkt dat Rick Karsdorp in de toekomst weleens in de basis kan komen.

De rechtsbackpositie is namelijk een dingetje bij Oranje. "Ik zou het geen probleem willen noemen, maar het is wel een beetje een hoofdpijndossier", vertelt Audenaerd. "Dumfries heeft het even niet en Veltman vond ik erg onwennig. Het is geen rechtsback, daar speelt hij bij Ajax ook niet."

Dan wordt de analist gevraagd wie er wel moet staan. "Janmaat is een goede speler, maar Feyenoord-fans zeggen Karsdorp." Audenaerd ziet daar ook wel iets in. "Als hij fit wordt en een basisplek krijgt bij Feyenoord, dan zet ik mijn geld op Karsdorp als basisspeler bij het EK."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!