Bozenik schiet Feyenoord in extremis naar zege in spektakelstuk MATCHDAY: Feyenoord mist Jorgensen in duel met PEC Zwolle De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig'' VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend

KNVB maakt scheidsrechter voor duel tussen Feyenoord en ADO bekend

( 0 reacties)
KNVB maakt scheidsrechter voor duel tussen Feyenoord en ADO bekend

De KNVB heeft Serdar Gözübüyük aangesteld om de wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag in goede banen te leiden. Het duel wordt zondagmiddag om 14.30 uur gespeeld.

Gözübüyük wordt in De Kuip bijgestaan door assistent-scheidsrechters Charl Schaap en Jan de Vries. De KNVB heeft Edwin Blank aangewezen als vierde official. Siemen Mulder is aangesteld als VAR. Hij krijgt in Zeist assistentie van Rob Langeland.

Met ADO treft Feyenoord zondagmiddag de nummer elf van de Eredivisie. De ploeg van trainer Alfons Groenendijk verloor de eerste drie wedstrijden, maar wonnen de laatste twee. Qua puntenaantal staan Feyenoord en ADO gelijk; beide ploegen hebben zes punten bij elkaar gesprokkeld.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›