Marsman: ''Bij FC Twente was er een haat-liefdeverhouding''

0
Marsman: ''Bij FC Twente was er een haat-liefdeverhouding''

Nick Marsman koos dit seizoen voor een avontuur bij Feyenoord. Momenteel staat de doelman weinig onder druk, maar dat is wel eens anders geweest. 

Vooral de relatie met de Twente-supporters kan hij zich goed herinneren. "Bij FC Twente was er een haat-liefdeverhouding. In het begin was de relatie heel goed. Toen presteerden we ook heel goed: we werden tweede en derde. Uiteindelijk ging het met de club minder, met het team ook en met mij ook."

Marsman werd al gauw het mikpunt van de kritiek. "Als het niet goed gaat en je verliest wedstrijden is de keeper al gauw de kop van jut", zegt hij in het magazine Hand in Hand. "Dat kan ik supporters ook niet kwalijk nemen."

Een wedstrijd in het speciaal is de keeper altijd bijgebleven bij FC Twente. "Dat was Feyenoord-Twente in augustus 2013. Het was mijn eerste seizoen als doelman van FC Twente en de tweede wedstrijd van het seizoen speelden we in De Kuip. We wonnen met 1-4. Dat je in die volle Kuip staat, op die fantastische grasmat en dat je ook nog een goed resultaat haalt en goed speelt." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›