Bozenik schiet Feyenoord in extremis naar zege in spektakelstuk MATCHDAY: Feyenoord mist Jorgensen in duel met PEC Zwolle De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig'' VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend

Ayoub over zijn afgelopen seizoen: ''Lastig en pijnlijk''

( 0 reacties)
Ayoub over zijn afgelopen seizoen: ''Lastig en pijnlijk''

Hij kwam in 2018 transfervrij over van FC Utrecht: Yassin Ayoub. De middenvelder heeft tot op de dag van vandaag weinig kunnen laten zien bij de Rotterdammers.

Ook vorig jaar speelde Ayoub weinig. "Een leerzaam seizoen", vertelt hij in gesprek met het magazine Hand in Hand. "Van heel veel spelen naar bijna niet spelen, is moeilijk voor een speler. Lastig en pijnlijk, zeker als de supporters laten merken dat ze je graag zien spelen. Als het je overkomt, kan het je alleen maar sterker maken."

Op bepaalde momenten is de middenvelder toch nog wel beslissend geweest. "Dan hoop je op een kans en helaas krijg je die niet. Als het team niet lekker draait en jij elke keer als je erin komt een positieve bijdrage levert, dan verwacht je toch die kans. Als die niet komt, ga je je zelfs afvragen 'waarvoor train ik nog?'"

De scherpte verdween een beetje bij Ayoub. "Juist omdat je zo gretig bent. Dat is voor mij dus een heel leerzaam proces geweest. Als ik met de trainer sprak, kreeg ik wel positieve energie en positieve complimenten als 'je bent goed bezig' en 'ga zo door'. Deze goede feedback vertaalde zich echter niet naar een kans. Ik heb geen enkele competitiewedstrijd in de basis gestaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›