Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij VIDEO | Samenvatting: Feyenoord pakt volle buit ondanks moeizaam begin 'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord' Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

''We speelden goed voetbal, maar de drie punten bleven uit''

( 0 reacties)
''We speelden goed voetbal, maar de drie punten bleven uit''

Feyenoord begon matig aan het nieuwe seizoen. In de Europa League won de ploeg van Jaap Stam weliswaar de meeste wedstrijden, maar in de Eredivisie bleven de resultaten uit. 

Voor Ridgeciano Haps was het in elk geval belangrijk dat de Rotterdammers de groepsfase van de Europa League haalden. "Het is voor een speler, maar ook als club erg belangrijk was", vertelt hij in Studio Feyenoord. "Hier kunnen we ons laten zien. Ik denk dat Feyenoord hier ook thuis hoort."

Tegen Willem II werd de eerste overwinning van het seizoen geboekt. "Het is met de week gaan groeien. We speelden goed voetbal, maar de drie punten bleven uit", meent Haps. "Het is de goede kant opgevallen nu, en die lijn proberen we door te zetten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›