Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij VIDEO | Samenvatting: Feyenoord pakt volle buit ondanks moeizaam begin 'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord' Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

Karsdorp: ''Weet niet of ik de KNVB daar dankbaar voor ben''

( 0 reacties)
Karsdorp: ''Weet niet of ik de KNVB daar dankbaar voor ben''

Rick Karsdorp heeft genoten van de wedstrijd van afgelopen donderdag, die werd gewonnen met 3-0 tegen Hapoel Beer Sheva. De back kwam deze zomer terug naar Rotterdam om te spelen voor Feyenoord en speelde eindelijk weer negentig minuten.

"Uiteindelijk kun je ook wel blij zijn met 3-0", begint Karsdorp in gesprek met RTV Rijnmond. "Je houdt de nul, je speelt dominant, bent fel met z'n allen en ik denk dat we ook wel hebben laten zien dat we wat fitter waren dan afgelopen zondag. Ik voelde voor de wedstrijd al aan dat dit de dag zou kunnen zijn dat ik weer lekker negentig minuten zou kunnen voetballen. Nu is het voor mij, en voor de rest van de jongens, om dit vast te houden."

De wedstrijd van Feyenoord tegen AZ gaat aanstaand weekend niet door zodat zowel Feyenoord als AZ zich volledig kunnen richten op de returns van hun Europese wedstrijd. "Ik ben er eigenlijk niet blij mee. Het klinkt gek, maar zondag had ik nog kramp in de zeventigste/tachtigste minuut, vandaag zie je dat ik weer negentig minuten kan spelen en eigenlijk wil je in dat ritme blijven. Nu heb je weer een week geen wedstrijd. Het is niet anders, maar of ik de KNVB er dankbaar voor ben weet ik niet", aldus Karsdorp.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›