Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij VIDEO | Samenvatting: Feyenoord pakt volle buit ondanks moeizaam begin 'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord' Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

Fer geniet van De Kuip: ''Toen begonnen ze mijn naam te scanderen''

( 0 reacties)
Fer geniet van De Kuip: ''Toen begonnen ze mijn naam te scanderen''

Leroy Fer is door het dolle heen na zijn succesvolle rentree in De Kuip. De middenvelder genoot dan ook volop van de steun die hij kreeg van het publiek in De Kuip. 

"Er kwamen na mijn eerste doelpunt heel veel emoties los. Positieve, welteverstaan. Het was immers lang geleden dat ik had gescoord voor Feyenoord", aldus Fer tegenover NU.nl. "Daarnaast kent iedereen mijn verleden. Bij sommige supporters zat het nog diep dat ik Feyenoord in 2011 verruilde voor FC Twente. Maar toen ze na mijn tweede treffer mijn naam begonnen te scanderen, voelde het alsof iedereen me weer in de armen heeft gesloten."

Tegen de Israëlische formatie kreeg Fer zelfs een publiekswissel. "Ik merk nu niks meer van die negativiteit. Iedereen is hartstikke blij voor me. Ik probeer alles te geven voor de fans nu ik hier weer speel. Het was dan ook lekker dat ik mijn doelpunten uitgerekend voor het vak met Het Legioen maakte."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›