Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij VIDEO | Samenvatting: Feyenoord pakt volle buit ondanks moeizaam begin 'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord' Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

BREAKING | Feyenoord verhuurt Vente: ''Veel meer minuten maken''

( 0 reacties)
BREAKING | Feyenoord verhuurt Vente: ''Veel meer minuten maken''

Dylan Vente maakt het seizoen op huurbasis af bij RKC Waalwijk, zo laat Feyenoord vrijdagochtend weten via de officiële kanalen. Technisch directeur Sjaak Troost hoopt dat de aanvaller zijn kans grijpt bij de Brabantse promovendus. 

"Voor Dylan is het belangrijk dat hij dit hele seizoen nog veel meer speelminuten gaat maken dan tot dusver al het geval is geweest", legt hij uit op de clubsite. "Zeker nu het met Nicolai Jørgensen gelukkig weer de goede kant op gaat, dreigde het gevaar dat Dylan veelal op de bank zou komen te zitten."

"Dit terwijl het voor hem, met zijn nog jonge leeftijd, belangrijk is juist nu de spreekwoordelijke ‘vlieguren’ te maken", besluit de bestuurder over Vente, die in Rotterdam nog een contract heeft tot medio 2022. De talentvolle centrumspits speelt al vanaf de E-tjes bij Feyenoord. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›