Kritiek op Bozenik: ''Zodra je hem ballen geeft, dan is het minder'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk'' Berghuis emotioneel: ''Het doet pijn omdat je ook zijn pijn voelt'' Bijlow over strafschop: ''Hij zei zelf ook dat het geen penalty was'' Berghuis na krappe overwinning: ''Heeft er niet veel mee te maken''

MATCHDAY | Stam slachtoffert verdediger; Ié maakt basisdebuut

( 0 reacties)
MATCHDAY | Stam slachtoffert verdediger; Ié maakt basisdebuut

Feyenoord treedt vanavond tegen Hapoel Beer Sheva op met twee wijzigingen in de basiself. Na het moeizame gelijkspel tegen FC Utrecht (1-1, red.) zag trainer Jaap Stam een reden om de basiself te wijzigen. Edgar Miguel Ié begint in de basis, wat ten koste gaat van Jan-Arie van der Heijden.

Na een overtuigende 4-0 thuiszege in de vorige ronde van de Europa League kwam de volgende ronde in de uitwedstrijd (1-1) niet meer in gevaar. Met de in totaal 5-1 overwinning bereikte het de volgende ronde.

De KNVB heeft er veel voor over dat de Nederlandse clubs doorgaan naar de Europa League-groepsfase en heeft daarom Feyenoord een weekend vrijaf gegeven. Een weekend wat goed uitkomt voor de ploeg van Stam.

Opstelling Feyenoord:
Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Ié, Haps; Tapia, Fer, Kökcü; Berghuis, Narsingh, Larsson.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›