Kritiek op Bozenik: ''Zodra je hem ballen geeft, dan is het minder'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk'' Berghuis emotioneel: ''Het doet pijn omdat je ook zijn pijn voelt'' Bijlow over strafschop: ''Hij zei zelf ook dat het geen penalty was'' Berghuis na krappe overwinning: ''Heeft er niet veel mee te maken''

Meevaller voor Feyenoord: tweetal speelgerechtigd tegen Hapoel Beer Sheva

( 0 reacties)
Meevaller voor Feyenoord: tweetal speelgerechtigd tegen Hapoel Beer Sheva

Feyenoord-trainer Jaap Stam heeft in de play-offs van de Europa League de beschikking over Edgar Ié en Rick Karsdorp. De kans is groot dat het tweetal komende donderdag ook direct aan de aftrap staat tegen Hapoel Beer Sheva.

Volgens De Telegraaf heeft Feyenoord gisteren haar lijst met spelers bij de UEFA ingeleverd en daarop staan dus ook Ié en Karsdorp. De verwachting is dat Ié samen met aanvoerder Eric Botteghin het hart van defensie vormt, wat ten koste gaat van Jan-Arie van der Heijden, die nog liever vandaag dan morgen vertrekt bij Feyenoord.

Ië, die wordt gehuurd van het Turkse Trabzonspor, liet tegen FC Utrecht een redelijke indruk achter. "Hij deed het behoorlijk, afgezien van één balletje dat onder zijn voet door schoot", constateerde Stam. "Je wilt dat het verdedigend goed staat en het is begrijpelijk dat Ié nog even zijn weg moet vinden. Hij moet weten hoe wij spelen en andersom."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›