Kritiek op Bozenik: ''Zodra je hem ballen geeft, dan is het minder'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk'' Berghuis emotioneel: ''Het doet pijn omdat je ook zijn pijn voelt'' Bijlow over strafschop: ''Hij zei zelf ook dat het geen penalty was'' Berghuis na krappe overwinning: ''Heeft er niet veel mee te maken''

MATCHDAY: Feyenoord met Kelly in de basis tegen FC Utrecht

( 0 reacties)
MATCHDAY: Feyenoord met Kelly in de basis tegen FC Utrecht

Vanmiddag wordt er om kwart voor vijf in de Kuip afgetrapt in het Eredivisieduel tussen Feyenoord en FC Utrecht. In een afgeladen Kuip gaat Feyenoord proberen te zorgen voor het eerste puntenverlies van de ploeg uit de Domstad van dit seizoen.

Bij Feyenoord zijn er de nodige verrassingen. Zo zit Fer op de bank samen met Kökcü en Wouter Burger. Dit terwijl Liam Kelly zijn opwachting in de basis maakt bij de ploeg uit Rotterdam-Zuid. Verder de verwachte namen bij de Rotterdammers, zo staat ook Sinisterra wederom in de basis. 

Bij FC Utrecht wordt er vastgehouden aan de vast namen die de laatste weken al de nodige indruk wisten te maken. Zo is de in topvorm verkerende Gyrano Kerk ook vandaag een basisklant. 

Opstelling Feyenoord: Vermeer, Haps, Van der Heijden, Narsingh, Kelly, Berghuis, Larsson, Sinisterra, Tapia, Karsdorp, Botteghin.

Opstelling FC Utrecht: Paes; Klaiber, Hoogma, Janssen, Guwara; Strieder, Gustafson, Maher; Kerk, Abass, Joosten.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›