KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

'Feyenoord-linksback vertrekt op huurbasis naar FC Twente'

( 0 reacties)
'Feyenoord-linksback vertrekt op huurbasis naar FC Twente'

Feyenoord lijkt Calvin Verdonk kwijt te raken aan FC Twente. De Tukkers waren op zoek naar een vervanger van Jose Matos, die zwaar geblesseerd raakte. Hij zou zelfs al de medische keuring hebben doorstaan, zo meldt Voetbal International.

FC Twente was al op zoek naar een extra verdediger om de selectie te versterken, maar nadat bekend werd dat Matos een zware blessure had opgelopen, moest de ploeg met spoed op zoek naar een verdediger. Dit lijkt dus Verdonk te worden.

De derde linksback van Feyenoord, achter Haps en Malacia, zou al medisch zijn gekeurd en de verwachting is dat hij uiterlijk vrijdag zal worden gepresenteerd als de nieuwe linksback van FC Twente. Het zal gaan om een verhuurperiode van één seizoen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›