KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Feyenoord verbaast: ''Hoewel, we houden een slag om de arm''

( 0 reacties)
Feyenoord verbaast: ''Hoewel, we houden een slag om de arm''

Dat het snel kan gaan in de voetballerij blijkt wel uit het feit dat Renato Tapia ineens basisspeler bij Feyenoord is. En dat is ook Voetbal International-verslaggever Tom Knipping niet onopgemerkt gebleven.

"Het opportunisme in de transfermaand is weer ongekend. Bij PSV degradeerde Derrick Luckassen in no time van basis naar transferlijst. Bij Feyenoord bewandelt Renato Tapia de omgekeerde weg", schrijft hij in het weekblad.

Sjaak Troost was Tapia eigenlijk liever kwijt dan rijk. "De technisch directeur en commissaris ineen (ook dat is kenmerkend voor het voetbal) meldde een paar weken geleden op tv nog dat Tapia moest opkrassen", luidt het vervolg.

Tapia is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde onder de nieuwe trainer Jaap Stam. "Nu staat de Peruviaan in de basis. Een mooie persoonlijke zege. Hoewel, we houden een slag om de arm. Volgende week kan het weer anders zijn", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›