KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Karsdorp had 'genoeg opties': ''Premier League, Bundesliga, Turkije''

( 0 reacties)
Karsdorp had 'genoeg opties': ''Premier League, Bundesliga, Turkije''

Rick Karsdorp had de clubs voor het uitkiezen. De rechtsback wordt gehuurd van het Italiaanse AS Roma, maar had ook in Engeland kunnen spelen. Karsdorp koos echter voor een terugkeer naar Feyenoord.

Onder meer Southampton en Fulham zagen de komst van Karsdorp wel zitten. "Er was veel interesse. Premier League, inderdaad, maar ook vanuit de Bundesliga, Turkije, Griekenland, genoeg opties", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Ik keek gewoon naar wat voor mij het beste zou zijn."

De keuze voor Feyenoord was echter een bewuste. "Als je twee jaar weinig hebt gevoetbald, moet je zorgen dat je dat weer wel kunt gaan doen. Moet ik dan naar een club waar ik weer vol de concurrentiestrijd in ga? Bij Feyenoord is er ook concurrentie, maar normaal gesproken ga ik hier wekelijks spelen. Nou, dat gaf de doorslag in de beslissing", aldus Karsdorp.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›