KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

'Feyenoord heeft spits op het oog: geldschieters moeten bijspringen'

( 0 reacties)
'Feyenoord heeft spits op het oog: geldschieters moeten bijspringen'

Het is een publiek geheim dat Feyenoord nog altijd haastig op zoek is naar een nieuwe spits. Volgens De Telegraaf hebben de Rotterdammers hun pijlen nu gericht op de 18-jarige Argentijn Alvaro Barreal.

Barreal staat onder contract bij het eveneens Argentijnse Velez Sarsfield, maar is voor Feyenoord zeker geen koopje. De Telegraaf meldt dat hij een slordige 6 miljoen euro moet kosten. Voor dat bedrag moet geld van externe sponsors of geldschieters komen.

Trainer Jaap Stam wil maar wat graag een centrumaanvaller aan zijn selectie toevoegen, want voordat Nicolai Jørgensen zijn rentree maakt in het shirt van Feyenoord zijn er alweer dure weken verstreken. De Deen is inmiddels wel teruggekeerd op het trainingsveld.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›