Van Hanegem: ''Ze vormen een blok aan het been van dit elftal'' VIDEO | Samenvatting: Feyenoord wint in De Kuip overtuigend van PSV 'Serieuze interesse voor Senesi; Zuid-Europese clubs op de tribune' Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in'' Jorgensen blij na zege: ''Dat is waarom je voetbal speelt''

''Vermeer heeft na afloop de hele kleedkamer verrot gescholden''

( 0 reacties)
''Vermeer heeft na afloop de hele kleedkamer verrot gescholden''

Aan tafel bij Veronica Inside zijn de heren het er roerend over eens dat de gelijkmaker van SC Heerenveen doelman Kenneth Vermeer niet aan te rekenen valt. Zowel Johan Derksen als Hans Kraaij jr. vinden dat het schot onhoudbaar was en dat Ibrahim Dresevic eerder aangepakt had moeten worden.

"Dat vond ik geen fout. Het was van zover geschoten dat je zegt: die moet een keeper hebben. Maar die bal ging heel hoog de lucht in en op het moment dat Vermeer wilde gaan duiken, viel die bal weer naar beneden", constateert Derksen. "Daar zat zo'n rare curve in, die was eigenlijk onhoudbaar. Als het een strak schot is van die afstand, dan pakt de keeper hem."

"Nu maakt die bal een boog en valt de bal achter hem. Dat is heel lullig voor een keeper maar het was nog lulliger dat er middenvelders liepen die geen druk op hem zetten. Dus die jongen kon gewoon uithalen en de verdedigers stonden dertig meter verder gewoon te wachten wat hij ging doen", vervolgt Derksen.

Kraaij jr. valt hem daarin bij "Als je die herhaling zo ziet dan denk je dat hij hem niet kan hebben. Maar in eerste instantie denk je toch dat hij hem moet hebben? Vermeer wordt nooit boos op iemand, maar die heeft die hele kleedkamer verrot gescholden na afloop."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›