Van Hanegem: ''Ze vormen een blok aan het been van dit elftal'' VIDEO | Samenvatting: Feyenoord wint in De Kuip overtuigend van PSV 'Serieuze interesse voor Senesi; Zuid-Europese clubs op de tribune' Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in'' Jorgensen blij na zege: ''Dat is waarom je voetbal speelt''

Van der Gijp kritisch: ''Kom op, ga een keer kijken naar zo'n gozer''

( 0 reacties)
Van der Gijp kritisch: ''Kom op, ga een keer kijken naar zo'n gozer''

Johan Derksen en René van der Gijp zijn niet te spreken over het huidige transferbeleid dat bij Feyenoord wordt gevoerd. De Rotterdammers versterkten zich vorige week met George Johnston van Liverpool, maar trainer Jaap Stam heeft de 20-jarige mandekker niet eens zelf in actie gezien.

"Het is niet echt topclubwaardig om Kuyt naar Liverpool te laten bellen en dan maar een voorstoppertje van een jaar of twintig te halen die niemand gezien heeft", zegt Van der Gijp bij Veronica Inside. "Kom op, ga een paar keer kijken naar zo'n gozer."

Derksen leeft mee met Stam. "Jaap is daarin gestapt, dat heeft-ie wat overhaast gedaan, want hij was natuurlijk vereerd met de aanbieding van Feyenoord. En hij ziet nu dat hij met heel middelmatig materiaal te maken heeft. Dat geeft een bepaalde druk op een trainer. Maar de echte druk is: Sjaak Troost is geen steun voor hem, die heeft eigen ideeën met spelers", vult hij aan. 

"En dan heb je Dirk Kuyt nog en die haalt dan zo'n jongen die nog nooit aan het echte voetbal heeft geroken. Stam staat van alle kanten onder druk, dus ik begrijp best dat-ie een beetje opgefokt is", aldus Derksen, die net als Stam ziet dat Feyenoord te kort komt voor de strijd om de titel. "Hij heeft natuurlijk gelijk: met het spelersmateriaal van Feyenoord is het niet zo dat je even met 4-1 wint bij Heerenveen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›