Van Hanegem: ''Ze vormen een blok aan het been van dit elftal'' VIDEO | Samenvatting: Feyenoord wint in De Kuip overtuigend van PSV 'Serieuze interesse voor Senesi; Zuid-Europese clubs op de tribune' Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in'' Jorgensen blij na zege: ''Dat is waarom je voetbal speelt''

''Kan het heel goed begrijpen dat er dan een conflict kan ontstaan''

( 0 reacties)
''Kan het heel goed begrijpen dat er dan een conflict kan ontstaan''

Volgens de mannen van de NOS Voetbalpodcast ontbreekt het bij de clubleiding bij Feyenoord aan voetbalkennis. Zoals iedere week bespreken verslaggevers Arno Vermeulen, Arman Avsaroglu, Jan Roelfs en Jeroen Elshoff het afgelopen voetbalweekend.

"Stam is eigenlijk de man met de meeste voetbalkennis bij Feyenoord, sinds het vertrek van Martin van Geel", stelt Avsaroglu. "Als hij met zijn connecties spelers kan halen en dat gebeurt ook links en rechts. Dan kan ik het heel goed begrijpen dat er dan een conflict kan ontstaan bij de leiding van Feyenoord omdat daar veel minder voetbal knowhow is."

Dat Jeremiah St. Juste door Feyenoord werd verkocht, zat Stam niet lekker. "Hij was echt verrast door het feit dat St. Juste daar opeens vertrok en dat stak hij niet onder stoelen of banken", luidt het vervolg. "Stam heeft laten doorschemeren dat hij de talenten een kans heeft gegeven in de voorbereiding en dat ze nu maar eens moeten gaan kijken wat voor elftal ze gaan maken. Als een trainer zo iets zegt dan betekent dat eigenlijk dat hij de talenten niet goed genoeg vindt", aldus Avsaroglu.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›