Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in'' Jorgensen blij na zege: ''Dat is waarom je voetbal speelt'' ''Hoe maakt niet uit, het belangrijkste is dat we het halen'' Dumfries woest: ''De tweede penalty vind ik belachelijk'' ''Dat is de gretigheid die je nodig hebt om doelpunten te maken''

Vraagtekens bij blessures Feyenoord: ''Dat kan pech zijn...''

( 0 reacties)
Vraagtekens bij blessures Feyenoord: ''Dat kan pech zijn...''

Mede door blessures is het de laatste weken puzzelen geblazen voor Jaap Stam. De oefenmeester kan onder meer niet beschikken over een Jens Toornstra. Maar is het pure pech, of ligt het wellicht ook aan Stam zelf?

"Dat kan pech zijn, maar ze kunnen het ook verkeerd hebben gedaan in de voorbereiding", stelt FOX Sports-analist Kenneth Perez bij Voetbalpraat. "Je hebt zes weken de tijd in de voorbereiding, die zes weken zijn het allerbelangrijkst. Daar leg je de basis voor het hele seizoen."

Volgens de Deense oud-prof is de voorbereiding cruciaal. "Als je daar twee of drie weken van mist, ga je dat honderd procent merken. Het gaat om de inhoud die je kweekt en mist op dat moment. Dan loop je ontzettend achter op de rest. Tijdens de voorbereiding wordt het zwaarst getraind. Dat is de enige tijd die je niet geblesseerd wil zijn, dat is funest", aldus Perez.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›