Van Hanegem: ''Ze vormen een blok aan het been van dit elftal'' VIDEO | Samenvatting: Feyenoord wint in De Kuip overtuigend van PSV 'Serieuze interesse voor Senesi; Zuid-Europese clubs op de tribune' Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in'' Jorgensen blij na zege: ''Dat is waarom je voetbal speelt''

Transfertip voor Feyenoord: ''Waarom halen ze zo'n jongen niet?''

( 0 reacties)
Transfertip voor Feyenoord: ''Waarom halen ze zo'n jongen niet?''

Halil Dervi?o?lu had de nieuwste aanwinst van Feyenoord moeten worden. De Rotterdammers zijn de laatste weken druk bezig met het versterken van de selectie, maar 'vergaten' daarbij dicht bij huis te kijken.

"Waarom haalt Feyenoord zo'n jongen niet?", vraagt sportjournalist Sinclair Bischop zich af bij FC Rijnmond. Dervi?o?lu heeft inmiddels een contract getekend bij het Engelse Brentford. "Je haalt hem, het is een relatief goedkope investering. Je verhuurt hem nog een jaar aan Sparta en volgend jaar moet hij er staan."

Ook sportcommentator Emile Schelvis begrijpt niet dat Feyenoord geen poging heeft gehaald om Dervi?o?lu naar De Kuip te halen. "Feyenoord kijkt op een bepaalde manier. Blijkbaar kijken ze liever in de subtop", luidt het besluit van Schelvis.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›