Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in'' Jorgensen blij na zege: ''Dat is waarom je voetbal speelt'' ''Hoe maakt niet uit, het belangrijkste is dat we het halen'' Dumfries woest: ''De tweede penalty vind ik belachelijk'' ''Dat is de gretigheid die je nodig hebt om doelpunten te maken''

Kerk 'koopje' voor Feyenoord? ''Dat zou ik wel voor hem betalen''

( 0 reacties)
Kerk 'koopje' voor Feyenoord? ''Dat zou ik wel voor hem betalen''

Gyrano Kerk zou een prima aanwinst zijn voor Feyenoord. Volgens Arno Vermeulen is de vleugelaanvaller van FC Utrecht, waar hij dé smaakmaker is, een welkome versterking in Rotterdam-Zuid. 

"Vijf of zes miljoen? Voor Kerk? Dat zou ik als ik Feyenoord was wel voor hem betalen. Zeker", zegt Vermeulen bij de wekelijkse voetbalpodcast van de NOS. Zijn collega Arman Avsaroglu heeft zo zijn twijfels. "Kerk blijft in mijn ogen een wisselvallige speler, hij moet het eerst maar eens vijf of zes weken op rij laten zien."

Tot dusver kent Kerk een prima seizoensstart, maar voor Avsaroglu is dat vooralsnog niet afdoende. "Ik heb nu zoiets van: hij kan twee keer heel goed gespeeld hebben, daarna is het weer niks. Als topclub zou ik niet zomaar vijf, zes miljoen euro in Kerk investeren", besluit hij. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›