Van Hanegem: ''Ze vormen een blok aan het been van dit elftal'' VIDEO | Samenvatting: Feyenoord wint in De Kuip overtuigend van PSV 'Serieuze interesse voor Senesi; Zuid-Europese clubs op de tribune' Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in'' Jorgensen blij na zege: ''Dat is waarom je voetbal speelt''

'Koeienshirt' valt niet in de smaak: ''Loop je toch voor lul mee''

( 0 reacties)
'Koeienshirt' valt niet in de smaak: ''Loop je toch voor lul mee''

De nieuwe warmloopshirts van Feyenoord vallen ook bij de heren van Veronica Inside allesbehalve in de smaak. Johan Derksen heeft geen goed woord over voor de 'koeienshirts' en de keuze van de Rotterdamse club en Adidas.

"Voetballers willen er qua tenue goed uitzien. Dat geeft een goed gevoel als je het veld opkomt. Mooie shirts, mooie kousen. Alles goed verzorgd", stelt Derksen. "Hoe kan de shirtsponsor van Feyenoord en Feyenoord zelf het toestaan dat de jongens hun warming-up doen met shirts met een koeienmotief? Ik heb nog nooit zoiets lelijks gezien."

Volgens De Snor is het gewoonweg gênant. "Daar loop je toch voor lul mee als spelers", vervolgt hij. "Ik denk, moeten ze nog gemolken worden? Ik vind niet dat je je spelers zo voor een groot publiek moet laten spelen. Je hebt prachtige mogelijkheden. Dan zit er weer een of andere ontwerper bij een of ander sportmerk en die wil weer iets bijzonders doen. Dit hoort niet bij voetbal. Meteen mee stoppen!", aldus Derksen.  

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›