Feyenoord komt met statement over Tapia: ''Volwaardig lid''

0
Feyenoord komt met statement over Tapia: ''Volwaardig lid''

Renato Tapia staat weer op het veld bij Feyenoord. De Rotterdamse club laat in een statement weten dat er een goed gesprek is gevoerd met de middenvelder.

Tapia is de laatste weken veelbesproken. Hij was deze zomer actief met Peru op de Copa América en genoot daarna van een vakantie. De middenvelder verkoos ondertussen een langer verblijf bij Feyenoord boven een avontuur bij Lokomotiv Moskou.

Dat leverde een reactie op van technisch directeur Sjaak Troost. "Ik laat me niet in de maling nemen door Tapia, dat pik ik niet. Hij moet gewoon meewerken aan een transfer. Anders gaan we kijken of er andere mogelijkheden zijn", zei hij onder meer.

Feyenoord komt nu dus toch terug op die uitspraken. "Club en speler hebben vorige week een goed gesprek gehad, met als uitkomst dat alle opties voor de toekomst nog open zijn", schrijven de Rotterdammers.

Tapia is aangesloten bij de selectie van Jaap Stam. "Renato is volwaardig lid van onze selectie en wij kunnen elke speler gebruiken", laat de trainer weten.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›