Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij VIDEO | Samenvatting: Feyenoord pakt volle buit ondanks moeizaam begin 'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord' Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

Van Hanegem: ''Of ik nog een verdediger voor Feyenoord weet?''

( 0 reacties)
Van Hanegem: ''Of ik nog een verdediger voor Feyenoord weet?''

Feyenoord verloor zondagmiddag in eigen huis met 1-3 van Southampton en Willem van Hanegem maakt zich zorgen over de club uit Rotterdam. Volgens 'De Kromme' is het bovendien vreemd dat Sven van Beek in de basis staat. 

"Gisteren maakte Sven van Beek zo'n grote fout, zó stuntelig dat je denkt: waarom heeft Feyenoord de afgelopen jaren geen betere verdedigers gevonden of opgeleid? Van Beek zat een paar jaar geleden dicht tegen Oranje aan", schrijft hij in het Algemeen Dagblad. "Die is dus niets beter geworden. Hoe kan dat?" 

"Zelfs de keeper werd gisteren onzeker van het spel van Feyenoord. Er is geen samenwerking tussen verdedigers en middenvelders en ook binnen het hele team is het ieder voor zich. In zo'n team krijgt dus een jonge spits als Bannis, die nu al beter is dan Vente, geen bespeelbare bal", aldus Van Hanegem. 

"Of ik nog een verdediger voor Feyenoord weet? Mijn oud-teamgenoot Theo van Duivenbode dacht gisteren aan dezelfde speler als ik: Willem Janssen van FC Utrecht. Die is dan wel 33 jaar, maar kan goed voetballen en gaat er echt voor", besluit hij over de aanvoerder van de club uit de Domstad. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›