KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Amerikaanse investeerders willen investeren in Feyenoord

( 0 reacties)
Amerikaanse investeerders willen investeren in Feyenoord

Feyenoord is serieus in gesprek met een Amerikaanse investeringsmaatschappij. De Rotterdammers hopen met die steun de financiële achterstand op Ajax en PSV te verkleinen. De Amerikaanse investeringsmaatschappij is bereid om een minderheidsaandeel in de club te verwerven. 

Dat schrijft het Algemeen Dagblad zondagavond. De miljoenen die middels de investeringsmaatschappij worden opgehaald, moeten van Feyenoord weer een top-drie club maken. Toon van Bodegom, president-commissaris van de club, is de grote aanjager van het plan. 

De komst van de Amerikanen is ook de reden van het vertrek van algemeen directeur Jan de Jong, schrijft de krant. De Jong was enthousiast over de miljoenen, maar ook bang voor de zeggenschap die de Amerikanen willen. 

Insiders melden dat Van Bodegom en de RvC er niet voor terugdeinzen om de Amerikanen veel inspraak te geven. Zo zouden ze mee kunnen bepalen wie er trainer wordt, wie er op de stoel van de technisch directeur gaat zitten en hoe het aan- en verkoopbeleid eruit gaat zien. Daar moeten wel voldoende miljoenen tegenover staan. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›