KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

''Er was een trainer van een club die me graag wilde hebben''

( 0 reacties)
''Er was een trainer van een club die me graag wilde hebben''

Erwin Beltman is al geruime tijd de grasmeester in De Kuip. Hij voert zijn taken excellent uit, want het gras in het stadion wordt veelal geprezen en gezien al het beste op de Nederlandse velden. 

Recentelijk is Beltman zelf ook gecontacteerd door een andere club, om te kijken of hij ook daar dezelfde werkzaamheden uit zou kunnen voeren, tot een overgang kwam het niet: "Ik zit hier nog, dus ik heb nee gezegd. Er was een trainer van een andere binnenlandse club die me graag wilde hebben. Het is niks geworden, dus het maakt niks uit. Maar er moet wel iets heel moois komen, wil je dit achter je laten", zegt hij in gesprek met RTV Rijnmond.

"Ik heb heb een fantastische situatie hier. Het is hard werken, maar kijk nou, dit is toch schitterend?", vertelt hij trots. "Je moet wel altijd ambitie hebben. Natuurlijk lijkt het me gaaf bij een Barcelona of een Bayern München, of god mag weten waar, verantwoordelijk te zijn voor het veld. Dat is het hoogst haalbare in mijn vak. Er zijn een paar jongens uit Engeland verkast naar PSG en Real Madrid, dat is wel gaaf natuurlijk."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›