KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Feyenoord in de Europa League

( 0 reacties)
Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Feyenoord in de Europa League

Feyenoord speelt in de derde voorronde van de Europa League. Haar tegenstander in dit tweeluik is nog niet bekend, al snel dat wel snel bekend worden. Maandag om 14:00 krijgt Feynoord te horen wie haar tegenstander zou kunnen zijn. 

Er zijn acht mogelijkheden. Sowieso zijn Royal Antwerp en FK Austria Wien een mogelijke tegenstander. Ook zij hebben zich geplaatst voor de derde voorronde. De andere tegenstanders zijn nog niet bekend en zijn de consequenties van de winnaars uit verschillende tweeluiken. 

De winnaar van het duel tussen IFK Norrkoping uit Zweden en Liepaja uit Letland is een optie. Een andere wedstrijd waarvan nog niet bekend is wie er door is, is het Kaukasische duel tussen Gabala uit Azerbeidzjan en Dinamo Tblisi uit Georgië. Het laatste onbesliste tweeluik speelt zich af tussen Shakhtyor Soligorsk uit Wit-Rusland en het Deense Esbjerg. De wedstrijden in de derde voorronde van de Europa League worden gespeeld op 8 en 15 augustus.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›