KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

''De komende week zal er meer duidelijk zijn over Nicolai Jørgensen''

( 0 reacties)
''De komende week zal er meer duidelijk zijn over Nicolai Jørgensen''

Feyenoord zit midden in een periode van heftige transferperikelen en spelersproblemen. Zo ligt spits Jørgensen er de komende tijd nog uit, komt Elia niet naar Rotterdam en lijkt ook Janmaat niet te komen. 

''De komende week zal er iets meer duidelijk zijn over Nicolai Jørgensen. Het zou ook mee kunnen vallen, maar ik ben geen dokter. Ik hoop halverwege komende week meer te weten'', vertelt Sjaak Troost in gesprek met RTV Rijnmond. De Rotterdammers zijn nog wel op zoek naar een nieuwe spits. ''Als we kansen zien dat we ons binnen de mogelijkheden kunnen versterken, laten we dat niet na.''

Daryl Janmaat heeft nog een contract voor een seizoen bij Watford FC en heeft meerdere malen aangeven open te staan voor een terugkeer naar Feyenoord. Troost geeft aan dat een terugkeer op dit moment niet aan de orde is. De Rotterdammers en zijn zaakwaarnemer hebben nog geen contact gehad over een terugkeer van de 29-jarige verdediger.

Troost reageert ook nog op het vertrek van Jan de Jong. "We hebben afgesproken dat we het inhoudelijk met rust laten. We gaan er niet op in. Iedereen wil weten wat er gebeurd is, wat is de reden geweest. Alles wordt genoemd, dus daarom hebben we gezegd: dat gaan we niet doen. Het is onrustig, maar ik sta hier om vooruit te gaan. Ik heb zoiets van: dit laten we achter en de focus op vooruit."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›