KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Kökcü kiest voor Turkije: ''Het gevoel was goed''

( 0 reacties)
Kökcü kiest voor Turkije: ''Het gevoel was goed''

Orkun Kökcü heeft officiële bevestiging gegeven over de keuze om zijn interlandcarrière bij Turkije voort te zetten. Naar eigen zeggen naar aanleiding van meerdere gesprekken met de Turkse bond en op basis van zijn gevoel. 

''Ik heb de laatste tijd veel gesproken met de Turkse bond. Ik heb een gesprek gehad met mijn zaakwaarnemer en de trainers daar. Het gevoel was goed en ik dacht: dat moet ik gewoon doen,'' zegt Kökcü in gesprek met Voetbal International.

''Ik ben altijd trots geweest op Turkije. Ik heb veel familie in Turkije en ze hebben een bepaalde trots. Dat heb ik ook in mij. Ik heb niet gesproken met Oranje. Er zou een gesprek plaatsvinden op Zeist toen ik nog in de Onder 19 speelde, maar dat is er niet van gekomen", vertelt de jongeling. 

Kökcü heeft niet het idee gehad dat de KNVB hem te weinig aandacht heeft gegeven. ''Ik heb altijd in de Onder 19 gespeeld. Ik was ook aanvoerder de laatste tijd. Dat gevoel heb ik niet gehad. Mijn gevoel lag dichterbij Turkije. Die keuze heb ik nu gemaakt.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›