KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

'Elia keert naar alle waarschijnlijkheid niet terug naar Feyenoord'

( 0 reacties)
'Elia keert naar alle waarschijnlijkheid niet terug naar Feyenoord'

Eljero Elia heeft zijn langste tijd in Turkije er inmiddels op zitten lijkt het en keert naar alle waarschijnlijkheid terug naar de Eredivisie. Het is echter niet Feyenoord die met hem in zee gaat. De club heeft namelijk afstand gedaan van een eventuele overname van de aanvaller. 

In gesprek met FOX Sports vertelt technisch directeur Sjaak Troost van de club uit Rotterdam-Zuid wat er gebeurd is: "Zijn zaakwaarnemer heeft mij gebeld en een berichtje gestuurd. Hey, is het bespreekbaar? Maar, ondanks dat we een ongelooflijk mooie tijd met hem hebben gehad, zijn wij vanuit de jeugd op dit moment voldoende ingevuld op die positie."

Elia speelde tussen 2015 en 2017 in Rotterdam bij Feyenoord, waarmee hij de landstitel veroverde.De club heeft dan ook aangegeven zijn in het verleden behaalde resultaten op prijs te stellen maar geen toekomst te zien voor de aanvaller in Rotterdam: "Op een vriendelijke manier hebben we gezegd dat het niet haalbaar is, met natuurlijk wel de opmerking dat-ie zijn hart voor Feyenoord hopelijk niet verliest", besluit Troost.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›