KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

AZ jaagt op Feyenoord: ''Wij zitten niet zo ver van Feyenoord af''

( 0 reacties)
AZ jaagt op Feyenoord: ''Wij zitten niet zo ver van Feyenoord af''

Er zit momenteel weinig verschil tussen AZ en Feyenoord. Dat vertelt Max Huiberts, algemeen directeur in Alkmaar. De twee teams streden de afgelopen seizoenen om de derde plaats in de Eredivisie. 

Huiberts was volgens De Telegraaf één van de opties om Martin van Geel op te volgen. "Ik kijk naar het sportieve verhaal. Als ik de afgelopen jaren heb gezien, dan zitten wij niet zo ver af van Feyenoord", aldus Huiberts tegenover de NOS.

Volgens Huiberts hebben ze bij AZ nog altijd veel ruimte om te groeien. "We zitten er heel dichtbij. We zijn één plekje boven ze geëindigd en vorig seizoen één plekje onder ze. Dus sportief is het op dit moment geen hele grote vooruitgang. Maar dat wil niets over Feyenoord zeggen: ik ben alleen maar met deze club bezig." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›