KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Lees hier alle bezoekersinformatie voor de Open Dag 2019

( 0 reacties)
Lees hier alle bezoekersinformatie voor de Open Dag 2019

Op 21 juli opent De Kop haar deuren voor de Open Dag 2019. De dag start om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Lees hieronder alles wat je moet weten voordat je richting het stadion vertrekt.

Fans worden geadviseerd op tijd naar De Kuip te komen om niets te missen van alle activiteiten. Ook dit jaar vindt de toegang tot het stadion (vanaf 11:00 uur) plaats via de toegangspoortjes.

Feyenoord adviseert alle bezoekers om met het openbaar vervoer richting De Kuip te komen. Zowel per trein als met de tram is het stadion goed bereikbaar.  

Wilt u toch met de auto naar De Kuip komen? Houd dan rekening met zeer beperkte parkeergelegenheid. De parkeerterreinen rondom het stadion zijn in gebruik voor het evenement en de woongebieden in de nabije omgeving zijn niet beschikbaar bezoekers. U kunt een parkeerplaats reserveren voor P10, P5C of P5G. Als u een plek gereserveerd heeft, heeft u gegerandeerd van een parkeerplaats en krijgt u advies over de te volgen route. Heeft u geen parkeerplaats gereserveerd? Dan wordt u zo goed mogelijk verwezen naar lege parkeerlocaties. Mindervaliden kunnen met de blauwe kaart parkeren op P7.

Deze en alle overige informatie is te vinden op de website van Feyenoord.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›