KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

''Je kunt Stam niet met dit elftal de Eredivisie in sturen''

( 0 reacties)
''Je kunt Stam niet met dit elftal de Eredivisie in sturen''

Na de nederlaag van afgelopen woensdag tegen Panathinaikos is het duidelijk  dat Feyenoord nog actief aan de slag moet op de transfermarkt. "Je kunt Stam niet met dit elftal de Eredivisie in sturen", vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in een interview met FOX Sports.

Krabbendam vindt dat het elftal 'veel te jong op veel posities' is. Er zullen dus versterkingen gehaald moeten worden, terwijl Feyenoord daar geen geld voor heeft. "Als je Berghuis verkoopt komt er wat geld vrij en dan kan je in misschien wel drie linies versterking halen, maar Berghuis gaat een prestigestrijd worden tussen Feyenoord en PSV", vervolgt hij.

"Het is heel lastig natuurlijk, want het is je beste speler. Als je kijkt naar zijn statistieken heeft hij bewezen dat het voor Feyenoord een hele belangrijke speler is. Je hebt altijd te maken met wat een speler zelf wil. Het feit dat ze onderhandelen zegt ook dat hij open staat voor deze stap. Dus dan moet je je als club afvragen: moet ik verder met een speler die een overgang wel ziet zitten? Het is niet makkelijk", zegt Krabbendam.

Feyenoord heeft gedurende de jaren weinig spelers uit het buitenland gehaald, maar volgens Krabbendam wordt er wel naar gekeken. "Er wordt zeker wel in Zuid-Amerika gekeken. Dat is ook niet raar. Het management van Jaap Stam zit daar natuurlijk goed. Alleen er is nog steeds geen geld. Je kan praten wat je wil en denken wat je wil. De club moet zijn eigen budget creëren."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›