KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Janmaat ziet puinhoop bij Feyenoord: ''Volg het altijd''

( 0 reacties)
Janmaat ziet puinhoop bij Feyenoord: ''Volg het altijd''

Daryl Janmaat was donderdagavond voor even terug in Nederland. Hij speelde met Watford tegen Ajax (1-2 winst voor Ajax, red.). Hij hoopt snel voor altijd terug te keren naar Nederland, om te spelen voor Feyenoord. 

"Ooit terugkeren bij Feyenoord? Dat heb ik altijd aangegeven, maar het moet het goede moment zijn. Uiteindelijk is het aan twee partijen die er samen uit moeten komen. Dat is voorlopig nog niet het geval", zegt Janmaat tegen Ziggo Sport. "Ik heb nog één jaar, dus we zullen zien."

Janmaat volgt zijn oude club op de voet en merkt dat er een kleine crisis is in Rotterdam. "Feyenoord? Ja, ik volg de club nog. Het is lastig. Het is best een puinhoop daar, ook buiten het veld. Maar ik volg het altijd. Ik heb altijd goede gevoelens bij Feyenoord", besluit Janmaat tot slot.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›