KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Van Hanegem: ''Ik dacht: daar hebben ze eindelijk een goede aan''

( 0 reacties)
Van Hanegem: ''Ik dacht: daar hebben ze eindelijk een goede aan''

Jan de Jong is vertrokken bij Feyenoord en dat is voor Feyenoord-icoon Willem van Hanegem een grote teleurstelling. 'De Kromme' is lovend over de voormalig algemeen directeur van Feyenoord.

"Nu hadden ze juist iemand die stabiel is. Hij heeft heus wel een beetje kijk op het spelletje en hij heeft bij de NOS gezeten, toch ook geen kleine vereniging", begint Van Hanegem in gesprek met Veronica Inside.

"Ik dacht: Daar hebben ze een goede aan. Maar achteraf blijkt dan dat er áltijd weer mensen zijn die zichzelf geweldig vinden en er graag bij willen horen. Waarschijnlijk zijn zij nu allemaal bezig. Met 'Feyenoorder zijn' heeft dat niets te maken, dat zeggen ze dan ineens, als ze een zak geld hebben."

Waar veel bestuurders zeggen dat ze een 'echte Feyenoorder' zijn, was De Jong er echt één, volgens Van Hanegem. "Jan was wel een Feyenoorder, ja. Ik heb hem in het begin weleens gesproken. Hij heeft me niet gebeld, nee, het nieuws verbaasde mij. Ik had het nog niet gehoord.'' De naam van Robert Eenhoorn valt nu. ''Hij wordt nu naar voren geduwd... Hij zit nu nog bij AZ, ja. Hij moet het natuurlijk willen. Ik denk niet dat-ie snel geneigd is om te zeggen: dat lijkt me geweldig."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›