Stam erkent: ''Iemand helemaal verrot schelden zit er niet in''

( 0 reacties)
Stam erkent: ''Iemand helemaal verrot schelden zit er niet in''

Iedereen weet dat Jaap Stam een bikkelharde voetballer was, maar zo is hij niet altijd als oefenmeester. De coacht kiest zijn momenten en zal een speler nooit helemaal de grond intrappen.

"Fouten maken mag in de voetballerij, alleen het moet niet herhaaldelijk gebeuren. Uiteindelijk geef je wel dingen aan. Soms ben je iets directer dan andere keren. Maar echt iemand helemaal verrot schelden zit er niet in", zegt Stam voor de camera van VTBL. "Ik denk dat het niet altijd nuttig is om dat te doen."

Stam houdt rekening met de inspanningen van het team. "Die jongens willen zich graag laten zien en doen hun best, dat weten we ook. In de manier van spelen wat ik graag wil zien, zijn sommige dingen anders dan hoe het de afgelopen jaren ging. Ook niet alles hoor, want sommige dingen zijn ook hetzelfde."

"In zo'n voorbereiding en vooral de eerste werken wil je iedereen graag zien. Je hebt wel een bepaald beeld bij spelers, maar je wil graag zien hoe spelers reageren op bepaalde prikkelingen, trainingen, samenstelling hoe ze samen moeten gaan spelen en de kwaliteit die ze uiteindelijk laten zien", aldus Stam.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 oktober 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›