Fer weet niet wat hij zou doen als FC Twente komt: ''Goede vraag''

( 0 reacties)
Fer weet niet wat hij zou doen als FC Twente komt: ''Goede vraag''

Leroy Fer is deze voorbereiding aan het meetrainen bij Feyenoord en hoopt over een kleine maand fit genoeg te zijn om ook wedstrijden te spelen bij een club. Welke club dat is, is nog steeds onbekend.

"Ik heb nu drie groepstrainingen meegedaan. Ik hoop nog twee weken nodig te hebben om goed mee te kunnen trainen en eventueel een oefenwedstrijd mee te spelen. Dan zien we vanzelf wat er gaat gebeuren. Er zit geen deadline aan. Ik mag gewoon hier fit worden en de medische staf gaat daarbij helpen", begint een blije Fer in gesprek met VTBL. "Je ziet dat er kwaliteit in de groep zit. De trainer heeft een goed plan. Dat zijn allemaal positieve dingen."

"Ik heb altijd aangegeven dat ik ooit terug zou willen keren. Dit is thuis voor mij. Het voelt heel goed. Ik heb een heel warm welkom gehad van iedereen. Positief dat ik hier mag meetrainen", vervolgt Fer, die nog altijd in Engeland woont. "Ik ben nog niet verhuisd. Ik ben net uit mijn contract bij Swansea, daar hebben ze ook aangeboden om mee te trainen, maar ik koos voor Feyenoord. De trainer heeft in zijn plan wel aan mij aangegeven hoe hij wil gaan voetballen. Ik ben een selectie speler, maar dan zonder contract."

Journalist Simon Zijleman is benieuwd als hij mag kiezen tussen FC Twente en Feyenoord, daar heeft de middenvelder niet direct een antwoord op. "Goede vraag", lacht Fer. "Ik train hier mee. Wat ik al zeg: ik voel me hier thuis en Feyenoord is mijn club."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 oktober 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›