Sinisterra: ''Wil dit seizoen een grote rol spelen bij Feyenoord''

( 0 reacties)
Sinisterra: ''Wil dit seizoen een grote rol spelen bij Feyenoord''

Luis Sinisterra was deze zomer op pad met Colombia Onder 20 en speelde daar een goed WK. De Colombiaanse aanvaller heeft vertrouwen dat dit seizoen meer succesvol gaat zijn dan het voorgaande seizoen.

"Het is heel goed gegaan. Ik mocht veel wedstrijden spelen en ik heb veel vertrouwen gekregen. Ik denk dat ik een goed wereldkampioenschap heb gespeeld. Ik heb mijn team kunnen helpen om grootste dingen te realiseren", begint Sinisterra in gesprek met Feyenoord TV.

Volgens de aanvaller moet dit seizoen meer dreiging bij hem vandaan gaan komen. "Nu hoop ik met de nieuwe trainer meer minuten te kunnen maken en meer bij te kunnen dragen aan het team. Het was ingewikkeld aan het begin. Maar ik ben hier met een reden en wil bij deze club zijn. Dan moet je de condities accepteren."

"Het was een periode waar ik veel geleerd heb van de vorige trainer, Giovanni van Bronckhorst. En ik hoop nu met de nieuwe trainer dat ik meer mogelijkheden krijg en meer minuten kan maken. Ik wil dit seizoen een grote rol spelen in de competitie en binnen het team. Ik verwacht veel voor Feyenoord te realiseren", aldus Sinisterra.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 oktober 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›