Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in'' Jorgensen blij na zege: ''Dat is waarom je voetbal speelt'' ''Hoe maakt niet uit, het belangrijkste is dat we het halen'' Dumfries woest: ''De tweede penalty vind ik belachelijk'' ''Dat is de gretigheid die je nodig hebt om doelpunten te maken''

Kelly waarschuwde teamgenoten: ''Ik heb het meegemaakt''

( 0 reacties)
Kelly waarschuwde teamgenoten: ''Ik heb het meegemaakt''

Feyenoord-middenvelder Liam Kelly werkte al samen met Feyenoord-trainer Jaap Stam. Volgens de Ier kan de oefenmeester heel erg duidelijk zijn mening laten gelden bij de spelersgroep.

"Ja, hij is een heel harde manager", lacht Kelly in gesprek met VTBL. "Dat heb ik al een paar keer meegemaakt. Ik heb de jongens al gewaarschuwd dat hij best kwaad kan worden. Je moet het gewoon ondergaan en erom lachen."

Tegen het Duitse SV Darmstadt speelde de beoogde nummer 6 van Feyenoord één helft. "Een heerlijk gevoel: op het veld zijn, speeltijd krijgen... I love it", vervolgt Kelly. "De bedoeling is om de opbouw te beginnen, het team te helpen en aan de basis staan van de aanvallen. Aan de andere kant moet ik het team natuurlijk ook defensief helpen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›