VIDEO | Vilhena verlaat Feyenoord: ''Een beetje een dubbel gevoel''

( 0 reacties)
VIDEO | Vilhena verlaat Feyenoord: ''Een beetje een dubbel gevoel''

Een 'dubbel gevoel' overheerst bij Tonny Vilhena nadat zijn transfer naar het Russische FK Krasnodar wereldkundig werd gemaakt. De 24-jarige middenvelder is blij met zijn aanstaande avontuur aan de andere kant van de wereld, maar weet ook wat hij achterlaat bij Feyenoord.

"Het is een beetje een dubbel gevoel, je gaat toch weg bij de club waar je bent opgegroeid", vertelt Vilhena voor de camera van Feyenoord TV. "Aan de andere kant ben ik blij en trots dat ik een mooie transfer ga maken. Ik ga naar Krasnodar, een goede ploeg. De club heeft ambities, dat zie je wel aan vorig jaar, toen ze op de derde plek eindigden."

Vilhena heeft zin in zijn overstap naar de Russische competitie. "De speelstijl sprak me aan. Ik heb met Krasnodar gesproken en ze hadden hele goede plannen met mij. Dat was voor mij het belangrijkste. Na het eerste gesprek was het gevoel goed", vervolgt hij.

Zestien-jaar speelde hij bij Feyenoord, waar hij inmiddels afscheid heeft genomen van zijn ploeggenoten. "Ze waren blij, iedereen gunde het me. Ik heb leuke berichten gehad en daar ben ik wel blij mee", aldus Vilhena. "Ik hoop dat ik de goede Tonny achterlaat bij de mensen en dat ze altijd over me blijven praten. (...) Ik wens Feyenoord heel veel succes in de toekomst en dit seizoen. Ik hoop dat ze kampioen worden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 oktober 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›