Feyenoord vraagt 'hoofdprijs' voor Berghuis: ''PSV rekent op hem''

( 0 reacties)
Feyenoord vraagt 'hoofdprijs' voor Berghuis: ''PSV rekent op hem''

Mocht Steven Berghuis bij Feyenoord vertrekken, dan is dat voor de hoofdprijs. De 27-jarige aanvaller is voor PSV het topdoelwit deze transferzomer, terwijl de Rotterdammers juist willen dat hij een nieuwe verbintenis ondertekent.

"Zowel PSV als Feyenoord gaat ervan uit komend seizoen te kunnen beschikken over Steven Berghuis", schrijft Feyenoord-clubwatcher Martijn Krabbendam namens Voetbal International woensdag. "De 27-jarige aanvaller liet eind vorig seizoen weten graag op zoek te gaan naar een andere uitdaging, ondanks een contract in De Kuip dat nog twee jaar doorloopt."

De Eindhovenaren lieten er geen gras over groeien. "PSV was er snel bij en sprak al met de speler over een overgang naar Eindhoven. Dat was een goed onderhoud. Berghuis moet in Eindhoven de vervanger worden van Hirving Lozano, van wie iedereen uitgaat dat zijn zaakwaarnemer Mino Raiola wel een club voor hem zal vinden", vervolgt het weekblad.

Aan Berghuis hangt echter wel een prijskaartje. "Feyenoord vraagt wel de hoofdprijs, naar verluidt zo’n 20 miljoen euro. Al valt daarover natuurlijk wel te onderhandelen, terwijl PSV wel cash heeft als de club Lozano en zeker Bergwijn verkoopt. Maar het liefst houdt Feyenoords nieuwe trainer Jaap Stam Berghuis in Rotterdam", aldus Krabbendam.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!