Van der Heijden genoemd: ''Die zou dat bij FC Utrecht kunnen'' FOTO | Fer krijgt nieuw rugnummer bij Feyenoord 'Toch nog geen Bozenik vandaag, overgang uitgesteld' Fer: ''We weten dat we beter kunnen presteren en voetballen'' Tapia afwezig tegen Heracles; Twee spelers zijn op weg terug

Feyenoord kan komst Jahanbakhsh vergeten: ''Hij denkt daar niet aan''

( 0 reacties)
Feyenoord kan komst Jahanbakhsh vergeten: ''Hij denkt daar niet aan''

Feyenoord kan de komst van Alireza Jahanbakhsh uit het hoofd zetten. De zaakwaarnemer van de 25-jarige vleugelaanvaller laat via Instagram weten dat zijn pupil niet terugkeert in de Eredivisie.

Voormalig AZ'er Jahanbakhsh stond naar verluidt in de belangstelling van Feyenoord en een aantal andere Nederlandse clubs. "Feyenoord was niet de enige Nederlandse club die contact heeft opgenomen, maar Alireza denkt nu absoluut niet aan een terugkeer", zo bevestigt zijn zaakwaarnemer Amir Hashemi.

Jahanbakhsh werd een jaar geleden door Brighton & Hove Albion voor 19 miljoen euro opgehaald bij AZ. Daar kan hij in zijn debuutjaar echter niet imponeren, want de Iranees scoorde nul keer en bleef ook verstookt van assists. "Hij wil graag bij Brighton blijven en daar laten zien wat hij kan, zoals hij dat eerder in Nederland deed.'"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!