Knoester: ''Vervolgens doen ze of je niet meer bestaat''

( 0 reacties)
Knoester: ''Vervolgens doen ze of je niet meer bestaat''

Mats Knoester is een kind van Varkenoord, maar de 20-jarige mandekker vertrok afgelopen winterstop naar Heracles Almelo. Bij Feyenoord voelde hij zich niet serieus genomen.

"Ik heb mij echt top kunnen ontwikkelen, daar heeft Feyenoord hartstikke goed bij geholpen, heb ik veel aan te danken", begint Knoester nog lovend in gesprek met het NRC. Hij was meer dan een jaar uitgeschakeld met een zware knieblessure. "Ik zat er veertien jaar, heb nooit problemen gehad. Dan ben je er een tijd uit en vervolgens doen ze of je niet meer bestaat."

De situatie bij Jong Feyenoord was niet ideaal. Knoester had graag in de eerste divisie gespeeld. "Dat zou ook een mogelijkheid zijn geweest voor spelers bij Feyenoord, dat talenten al op jongere leeftijd meer weerstand krijgen. Waardoor misschien de ontwikkeling sneller gaat", vervolgt hij. Bij Heracles Almelo hoopt Knoester zijn carrière nieuw leven in te blazen. "Dit is een club die mij mezelf wil laten ontwikkelen en een kans wil geven. Dat is wat ik zocht", aldus Knoester.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 26 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›