Speciaal optreden in De Kuip: ''Feyenoord met paplepel ingegoten''

0
Speciaal optreden in De Kuip: ''Feyenoord met paplepel ingegoten''

Davina Michelle kijkt uit naar volgende week. De Nederlandse zangeres treedt dan op in het voorprogramma van Marco Borsato. Ze doet dat op voor haar bekend terrein, namelijk De Kuip.

"Ik vind het heerlijk om zo dichtbij op te treden", zegt de uit Nieuwerkerk afkomstige Davina Michelle. "Ik ben namelijk best snel wagenziek, dus dit korte ritje vind ik fijn. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch om in de Kuip te staan."

De zangeres draagt de Rotterdamse club een warm hart toe. "Feyenoord werd er bij ons thuis met de paplepel ingegoten", vertelt ze in het Algemeen Dagblad. "Mijn moeder is een enorme Feyenoord-fan. Voor haar is het dan ook extra bijzonder dat ik in De Kuip optreed."

"Ik ben zelf ook voor Feyenoord, maar ik kan niet zeggen dat ik elke wedstrijd kijk. Ik ben er wel als er wat te vieren valt", lacht ze. "Toen ze kampioen werden stond ik uiteraard met mijn enkels in het water van de Hofpleinfontein." 

Davina Michelle heeft al aardig wat zenuwen. "Ik ben nog steeds nerveus als ik moet optreden. Het voelt steeds alsof ik iets voor het eerst doe en dat is ook zo. Het is allemaal nog nieuw voor me en ik sta voor het eerst in De Kuip. Nou, dan ben ik hartstikke zenuwachtig en gestrest. Maar ik denk dat het ook een stukje focus is dat ervoor zorgt dat ik goed presteer. Ik heb er vooral enorm veel zin in."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›