''Een interessante optie, maar hij verdient miljoenen in China''

0
''Een interessante optie, maar hij verdient miljoenen in China''

De tijd begint te dringen voor algemeen directeur Jan de Jong, die op korte termijn een technische man moet aanstellen bij Feyenoord. De nieuwe trainer ligt in de persoon van Jaap Stam al lang en breed vast, maar wie zorgt er voor een kwalitatief goede selectie?

"Hij heeft al te horen gekregen dat die geen statutaire bevoegdheid zal krijgen. Feyenoord krijgt dus een technisch manager, als hij er al komt", schrijft clubwatcher Martijn Krabbendam namens Voetbal International

"De Jong beschikt niet over een breed netwerk in de voetballerij, hij komt uit de mediawereld. Intussen passeren de geijkte namen de revue. Joris Mathijsen, maar die liet al weten bij Willem II te blijven. Max Huiberts schijnt ook niet erg enthousiast te zijn", vervolgt hij.

Krabbendam komt met nog meer namen. "Met Henk van Stee valt wel te praten, maar die is niet benaderd. Jordi Cruijff is een interessante optie, maar hij verdient miljoenen in China. Feyenoord heeft blijkbaar geen haast, ook al door het feit dat alle spelers nog langdurig vastliggen, maar juist in de selectie moet het nodige worden gerepareerd, terwijl Stam ook zijn wensen heeft", luidt zijn besluit.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›