Schaken: ''Ik dacht dat ik rap was, totdat ik met hem ging spelen''

0
Schaken: ''Ik dacht dat ik rap was, totdat ik met hem ging spelen''

Sheraldo Becker zorgde met de 0-2 tegen Feyenoord voor de genadeklap namens ADO Den Haag, maar de rappe buitenspeler had in eerste instantie niet verwacht dat hij zou spelen in De Kuip.

"Ik dacht eerst dat ik Feyenoord-uit niet zou halen, maar het kon toch met medicatie. Ik heb ook zo'n zin, ik wil nu eerst goed afsluiten. We weten dat we goed zijn in counteren. Vooral de laatste maanden zijn we fantastisch bezig", vertelt Becker in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Becker spreekt van een wereldprestatie. "Feyenoord-uit winnen is wel het knapste wat we hebben gedaan. FC Utrecht-thuis was mooi en AZ-uit ook, maar Feyenoord heeft betere spelers. Niemand in de Kuip zal gedacht hebben dat wij zouden winnen", vervolgt hij.

Een plaag was hij voor Feyenoord-backs Jeremiah St. Juste en Tyrell Malacia, toch zeker niet de traagste verdedigers op de Nederlandse velden. Zelfs de mond van Ruben Schaken viel soms open van verbazing toen hij zijn oud-ploeggenoot zag spelen. "Ongekend. Of het me aan mezelf deed denken? Nou, ik dacht ik rap was. Totdat ik met hem ging spelen", aldus Schaken.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›