''Hij is het laatste Feyenoord-talent dat het in de top liet zien''

( 0 reacties)
''Hij is het laatste Feyenoord-talent dat het in de top liet zien''

Het is een kwalijke zaak dat Feyenoord nog altijd geen opvolger van Martin van Geel heeft gepresenteerd. Om moe van te worden, meent oud-Feyenoorder Jan Everse. "Ik zie geen visie bij Feyenoord."

"Of het nu met of zonder bal is, ik zie niet wat Feyenoord voetballend wil dit seizoen", stelt Everse bij FC Rijnmond, het voetbalpraatprogramma van RTV Rijnmond. "'Op bestuurlijk niveau moet er eens uitgesproken worden wat ze nu echt willen. Keuzes worden nu ad hoc gemaakt. Een technisch directeur is je belangrijkste man om je visie uit te voeren."

Die spelers die Feyenoord door de jaren heen kocht,bleken ook maar zelden daadwerkelijke versterkingen. "Kijk nu alleen al naar welke spelers ze halen. Oh, die heeft aardig tegen ons gespeeld, die gaan we wel even ophalen. Dat is ad hoc beleid. Je moet eerst eens gaan nadenken: wat willen we nu eigenlijk?", vervolgt hij. 

Uitzonderingen zijn er echter altijd, zoals Robin van Persie. "Hij is eigenlijk het laatste talent van Feyenoord dat het echt heeft laten zien in de top", aldus Everse, die geen genoegen kan krijgen van Van Persie. "Wat hij op deze leeftijd nog laat zien is van buitencategorie", besluit hij. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›