Malacia: ''Geeft aan dat je op je negentiende ver kunt komen''

0
Malacia: ''Geeft aan dat je op je negentiende ver kunt komen''

Tyrell Malacia genoot afgelopen week van het Champions League-duel tussen Ajax en Juventus. De linksback van Feyenoord genoot vooral van Matthijs de Ligt en Moise Kean, die hij beide als voorbeeld ziet.

''Ik heb mét en tegen Matthijs gespeeld'', zo begint Malacia in De Telegraaf. ''Als je ziet wat hij nu met andere talenten in de Champions League presteert, dan is dat alleen maar inspirerend. Het moet voor ieder talent in de top van Nederland een boost zijn om te zien dat je je potentie moet benutten.''

''Tegen Moise Kean, die bij Juventus speelt en ook in de Champions League voetbalde, heb ik in 2017 tijdens het EK ook gespeeld. Die zag ik ook weer in actie tegen Ajax. Het geeft aan dat je op je negentiende ver kunt komen'', vervolgt Malacia, die zich momenteel focust op de belangrijke wedstrijd van aankomend weekend.

"Dat wordt een geweldige wedstrijd, let maar op. AZ gaat dat niet leuk vinden, zo'n intimiderend sfeertje in ons stadion. En het is nog bomvol ook. Strijd en passie is belangrijk, maar Feyenoord moet meer bieden dan alleen dat. Je ziet dat Ajax met goed voetbal verder komt, niet met knokken of fysieke strijd tegen de Italianen'', aldus de linksback van Feyenoord.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›