Bozenik schiet Feyenoord in extremis naar zege in spektakelstuk MATCHDAY: Feyenoord mist Jorgensen in duel met PEC Zwolle De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig'' VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend

Van den Brom: ''We hebben daar overigens vaker prima gespeeld''

( 0 reacties)
Van den Brom: ''We hebben daar overigens vaker prima gespeeld''

Aanstaande zaterdag strijden nummer drie Feyenoord en nummer vier AZ in een rechstreeks duel om de derde plaats in de Eredivisie. Mocht Feyenoord er met de winst vandoor gaan, dan zijn de Rotterdammers zeker van de derde plaats en daarmee ook voorronde Europa League.

AZ-trainer John van de Brom blikte vrijdag vooruit op het cruciale duel. "Wat ons strijdplan is tegen Feyenoord? Brutaal zijn en zelf durven voetballen", staat op de website van AZ te lezen. "Ondanks dat het in De Kuip is. Juist dankzij dat het in De Kuip is. We hebben daar overigens vaker prima gespeeld. Of ik qua opstelling dingen ga veranderen? Ja. Daar is ook wel reden toe na de afgelopen duels. Wat er verandert zien jullie zaterdag."

Voor het duel in Rotterdam kan Van den Brom wel weer een beroep doen op aanvaller Myron Boadu. "Hij heeft weer een goede trainingsweek achter de rug. Geweldig voor hem. En dat uitgerekend tegen de ploeg waartegen hij uitviel met een enkelblessure." Fredrik Midtsjø ging vrijdag voortijdig van het veld tijdens de training en is een twijfelgeval voor zaterdag.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›